ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
"Development of a novel protein and calcium fortified plant-based yogurt by addition of pea protein isolate and bio-calcium from Nile tilapia bones"
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
"Development of a novel protein and calcium fortified plant-based yogurt by addition of pea protein isolate and bio-calcium from Nile tilapia bones"
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Food Production, Processing and Nutrition
วันที่ตีพิมพ์ :
1 กรกฎาคม 2568
ระดับการนำเสนอ :
ระดับชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
BioMed Central Ltd
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
| ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |