ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Structural characterization and antibacterial activity of pearl oyster (Pinctada maxima) shell as affected by calcination temperature
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Structural characterization and antibacterial activity of pearl oyster (Pinctada maxima) shell as affected by calcination temperature
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Journal of Agriculture and Food Research
วันที่ตีพิมพ์ :
1 มีนาคม 2568
ระดับการนำเสนอ :
ระดับชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Elsevier
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
| ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |