ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Physicochemical properties and bioavailability of bio-calcium products from tilapia bone: A comparative study with synthetic hydroxyapatite
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Physicochemical properties and bioavailability of bio-calcium products from tilapia bone: A comparative study with synthetic hydroxyapatite
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Journal of Agriculture and Food Research
วันที่ตีพิมพ์ :
19 มีนาคม 2568
ระดับการนำเสนอ :
ระดับชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Elsevier
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
| ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |