ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Low-sodium chaya leaf seasoning powder with potassium chloride substitution: nutritional, antioxidant, and microbial quality assessment
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Low-sodium chaya leaf seasoning powder with potassium chloride substitution: nutritional, antioxidant, and microbial quality assessment
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Pertanika Journal of Tropical Agricultural Science
วันที่ตีพิมพ์ :
1 มกราคม 2568
ระดับการนำเสนอ :
ระดับชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Universiti Pertanian Malaysia
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
| ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |