ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Impact of an innovative two-step temperature-controlled accelerated germination process on phytochemical enhancement, digestibility, and morphological changes in colored rice
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Impact of an innovative two-step temperature-controlled accelerated germination process on phytochemical enhancement, digestibility, and morphological changes in colored rice
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Food Chemistry
วันที่ตีพิมพ์ :
27 กุมภาพันธ์ 2568
ระดับการนำเสนอ :
ระดับชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Elsevier
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
| ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |