ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Microencapsulation of Ganoderma lucidum Extract: Evaluation of Functional Components, In Vitro Simulated Digestion, and Stability as a Potential Feed Antioxidant
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Microencapsulation of Ganoderma lucidum Extract: Evaluation of Functional Components, In Vitro Simulated Digestion, and Stability as a Potential Feed Antioxidant
วารสารที่ตีพิมพ์ :
ACS Food Science and Technology
วันที่ตีพิมพ์ :
4 กันยายน 2567
ระดับการนำเสนอ :
ระดับนานาชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
American Chemical Society
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |