ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Porous Alginate Microcapsule-Containing Sweet Basil Oil (Ocimum basilicum) Generated by Gas Foaming with Ionic Gelation as an Efficient Antioxidant Delivery in Stimulated Poultry Gastrointestinal Tract
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Porous Alginate Microcapsule-Containing Sweet Basil Oil (Ocimum basilicum) Generated by Gas Foaming with Ionic Gelation as an Efficient Antioxidant Delivery in Stimulated Poultry Gastrointestinal Tract
วารสารที่ตีพิมพ์ :
ACS Food Science and Technology
วันที่ตีพิมพ์ :
16 พฤศจิกายน 2566
ระดับการนำเสนอ :
ระดับนานาชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
American Chemical Society
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ