ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Effect of mince washing and packaging on physicochemical quality changes of fish burger made from African catfish (Clarias gariepinus) during frozen storage
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Effect of mince washing and packaging on physicochemical quality changes of fish burger made from African catfish (Clarias gariepinus) during frozen storage
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Food and Applied Bioscience Journal
วันที่ตีพิมพ์ :
1 กันยายน 2564
ระดับการนำเสนอ :
ระดับนานาชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยยาลัยเชียงใหม่
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |