ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Effect of isothermal and thermal diffusion on aqueous two-phase extraction for the purification of C-phycocyanin from Spirulina platensis. ?
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Effect of isothermal and thermal diffusion on aqueous two-phase extraction for the purification of C-phycocyanin from Spirulina platensis.
วารสารที่ตีพิมพ์ :
International Food Research Journal
วันที่ตีพิมพ์ :
1 เมษายน 2563
ฉบับที่ :
INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL Volume: ? 27
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |