ส่วนที่ 1 ข้อมูลทั่วไป
หัวข้อภาษาไทย :
Development of a Highly nutritionaland Functional Gluten Free Cupcake with Red Kidney Bean Flourfor Older Adults
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Development of a Highly nutritionaland Functional Gluten Free Cupcake with Red Kidney Bean Flourfor Older Adults
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Food and Applied Bioscience Journal
วันที่ตีพิมพ์ :
1 มกราคม 2562
ฉบับที่ :
Food and Applied Bioscience Journal, 7(Special Iss
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |