Enhancement of fermentable sugars from fresh elephant ear plant for bioethanol production using ash as a source of CaO
หัวข้อภาษาไทย :
Enhancement of fermentable sugars from fresh elephant ear plant for bioethanol production using ash as a source of CaO
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Enhancement of fermentable sugars from fresh elephant ear plant for bioethanol production using ash as a source of CaO
วารสารที่ตีพิมพ์ :
บทความวิจัยหรือบทความวิชาการฉบับสมบูรณ์ที่ตีพิมพ์ในรายงานสืบเนื่องจากการประชุมวิชาการระดับนานาชาติ
วันที่ตีพิมพ์ :
25 สิงหาคม 2564
ฉบับที่ :
3rd Symposium on Industrial Science And Technology (SISTEC 2021) Faculty of Industrial Sciences and Technology Universiti Malaysia Pahang 25 - 26 August 2021, Malaysia. p.13-12
ระดับการตีพิมพ์ :
ระดับนานาชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |