19. 2564-Effect of heat-moisture treatment of germinated black rice on the physicochemical properties and its utilization by lactic acid bacteria
หัวข้อภาษาไทย :
19. 2564-Effect of heat-moisture treatment of germinated black rice on the physicochemical properties and its utilization by lactic acid bacteria
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
19. 2564-Effect of heat-moisture treatment of germinated black rice on the physicochemical properties and its utilization by lactic acid bacteria
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Journal of Food Science and Technology
วันที่ตีพิมพ์ :
21 มกราคม 2564
ระดับการตีพิมพ์ :
ระดับชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Springer Nature
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |