Enhanced fermentable sugar production from low grade and damaged longan fruits using ellulose with algal enzymes for bioethanol production
หัวข้อภาษาไทย :
Enhanced fermentable sugar production from low grade and damaged longan fruits using ellulose with algal enzymes for bioethanol production
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Enhanced fermentable sugar production from low grade and damaged longan fruits using ellulose with algal enzymes for bioethanol production
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Life Sciences (Life sciences. Pt. 2: Biochemistry, general and molecular biology)
วันที่ตีพิมพ์ :
1 มกราคม 2563
ฉบับที่ :
Life Sciences ? September 2020 Emer Life Sci Res (2020) 6(2):p. 26-31 DOI: https://doi.org/10.31783/elsr.2020.622631
ระดับการตีพิมพ์ :
ระดับนานาชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Elsevier
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |