Enhanced fermentable sugar production from low grade and damaged longan fruits using  ellulose with algal enzymes for bioethanol production
                
                
                    หัวข้อภาษาไทย : 
                    Enhanced fermentable sugar production from low grade and damaged longan fruits using  ellulose with algal enzymes for bioethanol production
                
                
                    หัวข้อภาษาอังกฤษ : 
                    Enhanced fermentable sugar production from low grade and damaged longan fruits using  ellulose with algal enzymes for bioethanol production
                
                
                    วารสารที่ตีพิมพ์ : 
                    Life Sciences (Life sciences. Pt. 2: Biochemistry, general and molecular biology)
                
                
                    
                        
                            วันที่ตีพิมพ์ : 
                            1 มกราคม 2563
                        
                     
                    
                        
                            ฉบับที่ : 
                            Life Sciences ? September 2020  Emer Life Sci Res (2020) 6(2):p. 26-31 DOI: https://doi.org/10.31783/elsr.2020.622631
                        
                     
                    
                    
                 
                
                    
                    
                        
                            เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ : 
                            Elsevier
                        
                     
                 
                
                
                    ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
                    
                        
                        
		
			
				| ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |