Production of Tofu Using Electro coagulation Technique for Protein Precipitation
หัวข้อภาษาไทย :
Production of Tofu Using Electro coagulation Technique for Protein Precipitation
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Production of Tofu Using Electro coagulation Technique for Protein Precipitation
วารสารที่ตีพิมพ์ :
International Journal of Food Engineering
วันที่ตีพิมพ์ :
7 มิถุนายน 2562
ฉบับที่ :
International Journal of Food Engineering , June 2019, Vol. 5(2), p.127-131
ระดับการตีพิมพ์ :
ระดับนานาชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Walter de Gruyter
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |