Air Condition and Ventilation System
(จำนวน 1 คน)
|
Alcoholic beverage production
(จำนวน 2 คน)
|
Alternative Energy
(จำนวน 1 คน)
|
Antimicrobial Packaging
(จำนวน 1 คน)
|
Antioxidant assay
(จำนวน 1 คน)
|
Applied Heat
(จำนวน 1 คน)
|
|
Biomass for energy (การผลิตเชื้อเพลิงชีวมวลจากเศษวัสดุทางการเกษตร)
(จำนวน 1 คน)
|
Boiler System Design
(จำนวน 1 คน)
|
Computational Fluid Dynamics
(จำนวน 1 คน)
|
Consumer Study
(จำนวน 1 คน)
|
Drying (esp. Air drying,
(จำนวน 1 คน)
|
Energy saver
(จำนวน 1 คน)
|
Enzyme Technology
(จำนวน 1 คน)
|
Experimental Designs
(จำนวน 2 คน)
|
Farm Machinery
(จำนวน 1 คน)
|
Fermented Food
(จำนวน 1 คน)
|
Flow Visualization
(จำนวน 1 คน)
|
Foam-mat Drying
(จำนวน 1 คน)
|
Food Analysis
(จำนวน 1 คน)
|
Food Chemistry
(จำนวน 2 คน)
|
|
Food Engineering
(จำนวน 6 คน)
|
Food Microbiology
(จำนวน 2 คน)
|
Food Packaging Technology
(จำนวน 1 คน)
|
Food Plant design & layout
(จำนวน 2 คน)
|
Food Process Engineering
(จำนวน 2 คน)
|
Food Process technology
(จำนวน 2 คน)
|
Food processing
(จำนวน 2 คน)
|
Food Processing Technology
(จำนวน 1 คน)
|
Food Product development
(จำนวน 1 คน)
|
Food Quality Assurance
(จำนวน 2 คน)
|
Food Science and technology
(จำนวน 5 คน)
|
Functional Foods
(จำนวน 2 คน)
|
Gasification
(จำนวน 1 คน)
|
Heat and Mass Transfer
(จำนวน 1 คน)
|
Heat pipe technology
(จำนวน 1 คน)
|
Indoor Air Quality
(จำนวน 1 คน)
|
Industrial management
(จำนวน 1 คน)
|
Machine design
(จำนวน 1 คน)
|
Meat Processing
(จำนวน 1 คน)
|
Microbiological Analysis of Food
(จำนวน 1 คน)
|
Microwave drying
(จำนวน 1 คน)
|
|
Optimization
(จำนวน 1 คน)
|
Other Facilities
(จำนวน 1 คน)
|
Physical properties of food
(จำนวน 1 คน)
|
Polymer science and technology
(จำนวน 1 คน)
|
Polymer technology
(จำนวน 2 คน)
|
Postharvest physiology and Technology of fruits and vegetables
(จำนวน 1 คน)
|
Power Plant Engineering
(จำนวน 1 คน)
|
Process development
(จำนวน 1 คน)
|
Process Engineering
(จำนวน 1 คน)
|
|
Renewable Energy
(จำนวน 1 คน)
|
Rubber product development
(จำนวน 2 คน)
|
Rubber products
(จำนวน 1 คน)
|
Rubber technology
(จำนวน 4 คน)
|
Sensory Evaluation
(จำนวน 1 คน)
|
Thermal Comfort
(จำนวน 1 คน)
|
Vaccuum drying
(จำนวน 1 คน)
|
Waste utilization
(จำนวน 1 คน)
|
Water and Wastewater Treatment
(จำนวน 1 คน)
|
การบริหารจัดการทรัพย์สินทางปัญญา
(จำนวน 1 คน)
|
การปฏิบัติตามหลัก GMP ในโรงคัดบรรจุผลิตผล และโรงงานอาหาร
(จำนวน 1 คน)
|
การแปรรูปอาหาร (Food Processing)
(จำนวน 1 คน)
|
การวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร (Food Products Research and Development)
(จำนวน 2 คน)
|
การออกแบบเครื่องจักรกล
(จำนวน 1 คน)
|
การออกแบบโครงสร้าง
(จำนวน 1 คน)
|
จุลชีววิทยาทางอาหาร
(จำนวน 1 คน)
|
เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวผัก ผลไม้ และดอกไม้
(จำนวน 1 คน)
|
เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวผักและผลไม้
(จำนวน 1 คน)
|
วิเคราะห์คุณภาพของผักและผลไม้
(จำนวน 1 คน)
|
สหวิทยาการเกษตร
(จำนวน 1 คน)
|
ผลรวมจำนวนผู้เชี่ยวชาญทั้งหมด
99
คน
|