Development of gluten-fee cream puff with the addition of carboxymethylcellulose and carrageenan
หัวข้อภาษาไทย :
Development of gluten-fee cream puff with the addition of carboxymethylcellulose and carrageenan
หัวข้อภาษาอังกฤษ :
Development of gluten-fee cream puff with the addition of carboxymethylcellulose and carrageenan
วารสารที่ตีพิมพ์ :
Food Research
วันที่ตีพิมพ์ :
1 เมษายน 2562
ฉบับที่ :
Vol.3 No.2 April 2019
ระดับการตีพิมพ์ :
ระดับนานาชาติ
เจ้าของวารสารที่ตีพิมพ์ :
Rynnye Lyan Resources
ส่วนที่ 3 เอกสาร/รูปภาพ ประกอบการนำเสนอ
ไม่มีข้อมูลรูปภาพปรพกอบการนำเสนองานวิจัย |